Неділя
12.05.2024
23:46
Вітаю Вас Гість
RSS
 

Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради

Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Ми в Facebook

Ми в Прозоро

Головна » 2018 » Травень » 10 » День цивільного захисту
16:37
День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 10 травня в КЗ «Чигиринський навчально-реабілітаційний центр» проводився  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.
Вранці школярі зібрались на подвір’ї центру на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

  
На першому загальношкільному уроці у цікавій та змістовній формі вчитель з основ здоров’я Кульшай О. В. розповів дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки під час захоплення заручників терористами.  Учні мали змогу практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.  

 
Впродовж дня діти були ознайомлені з діями в надзвичайних ситуаціях. Було відпрацьовано декілька умовних надзвичайних подій: розповсюдження радіоактивної хмари, захоплення заручників терористами та пожежа в навчальному корпусі. 

Під час умовної пожежі проведено евакуацію школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. А також були задіяні представники Чигиринського РС Управління ДСНС України у Черкаській області.

На спортивному майданчику школи учителями фізкультури було проведено спортивні змагання.

 Найактивніші учасники Дня цивільного захисту та переможці змагань отримали грамоти.

День цивільного захисту проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання можуть знадобляться у повсякденному житті.


 

Переглядів: 276 | Додав: FatumX | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів