Вівторок
14.05.2024
08:00
Вітаю Вас Гість
RSS
 

Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради

Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Ми в Facebook

Ми в Прозоро

Головна » 2017 » Червень » 14 » Чужих дітей не буває… Міжнародний день захисту дітей відзначили у Чигиринському навчально-реабілітаційному центрі
10:25
Чужих дітей не буває… Міжнародний день захисту дітей відзначили у Чигиринському навчально-реабілітаційному центрі

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії не тільки для дітлахів, але й для дорослих. Святкували цей день і в Чигиринському навчально-реабілітаційному центрі.

На тепле та затишне свято до маленьких вихованців Центру завітали гості з щедрими подарунками. Спонсорську допомогу зробила фабрика «Зірка мануфактура» (відома торгова марка Miracle Me), яка щойно відкрилася в Чигирині. Вони подарували дітям п'ять фліпчартів (магнітно маркерних дошок) на триногах. Представник від фабрики, Світлана, привітала всіх присутніх з святом, побажала дітям здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення усіх мрій. «Якщо доля розпорядилася так, що саме сьогодні нам довелося зустрітися, то ми намагатиметься робити усе можливе для того, аби ви, маленькі мешканці нашої країни, могли частіше відчувати допомогу та підтримку інших, а не лише покладатися на себе у цьому великому світі», - зазначила вона.

Досить приємно, що не залишились осторонь і депутати міської ради нашого міста. О.Кононенко та В.Цівіна прийшли з досить необхідними подарунками, подарувавши 12 змішувачів для холодної та гарячої води. Вони наголосили на тому, що діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все аби їх дитинство було щасливим і безхмарним.

Привітати зі святом малечу, вже традиційно, завітало Управління в справах сім'ї та спорту Черкаської обласної державної адміністрації. Вони подарували вихованцям різноманітні ігри, що сприятимуть їхньому гармонійному, всебічному розвитку, а також лялькову виставу, яка викликала масу позитивних емоцій у дітей.

Міжнародний день захисту дітей – це завжди велика кількість святково-розважальних заходів для малечі по всій Україні, проте, у Чигиринському навчально-реабілітаційному центрі впевнені, що не може бути лише один день захисту прав дітей, адже захищати маленьких громадян маємо щодня: турботою, теплими відносинами, вирішенням буденних питань, створюючи комфорт і затишок, безпечне суспільство та можливості для розвитку.

Вихованці, працівники та батьки Центру щиро вдячні за проявлену увагу та турботу до підростаючого майбутнього .

Джерело: Власкор

 

Переглядів: 317 | Додав: FatumX | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів